Ota yhteyttä
Valitse kieli:

Tietoa yrityksestä

Eläinruokatehdas Lemmikki Oy perustettiin vuonna 1986. Nykyisin yrityksessä työskentelee kolmisenkymmentä henkilöä.

Yrityksen toiminnan perusajatus on eläinten hyvinvointi ja etenkin lemmikkieläinten ravinnon ja ruokinnan vaikutukset hyvinvointiin.

Kotimainen raaka-aine takaa tuotteiden turvallisuuden. Myös kaikissa tarvike- ja materiaalihankinnoissa kotimaisuus on yritykselle hyvin tärkeä valintaperuste.

Eläinruokatehdas Lemmikki Oy:n toiminta on rehulakien alaista toimintaa ja yritys on Elintarviketurvallisuusviraston (Evira) rekisteröimä rehuvalmistaja. Yrityksellä on Eviran hyväksymä Omavalvontajärjestelmä.

Vuodesta 2000 lähtien yritys on toiminut uusissa toimitiloissa Kuopion Kettulanlahdessa. 2014 yritys siirtyi Serendipity Innovations Ab:n omistukseen.
 

Historia

  • 1986 Eläinruokatehdas Lemmikin perustivat elintarviketieteiden maisterit Teuvo Martikainen ja Risto Heikkinen Kuopion Leväselle
  • 1989 yritys muutti Siilinjärven Toivalaan suurempiin tuotantotiloihin. Risto Heikkisen keskittyessä Lihaniekka Oy:n toimintaan yhtiön osakkaaksi tuli Teuvo Martikaisen veli Tapio Martikainen. Kolmas yhtiön osakas on Petri Hiekka-aho.
  • 2000 Lemmikki osti entisen Fazer-leipomon tilat ja muutti nykyiseen toimipaikkaansa Kuopion Kettulanlahteen.
  • Syyskuussa 2014 yritys siirtyi Serendipity Innovations AB:n omistukseen.
 

Tuotteiden saatavuus

Tuotteitamme löytyy mm. S- ja K-ryhmien kaupoista kautta maan. Valikoimat vaihtelevat myymäläkohtaisesti. S-ryhmän Foodie-sivulta  näet myymäläkohtaiset valikoimat ja K-ryhmän verkkoruokakaupan K-ruokakauppa-sivulta näet, mitkä kaupat toimivat verkkokauppoina ja näiden kauppojen valikoimat.